Sunday, June 21, 2020

Current Affairs Questions with Answer One Liner


  1. In which country has the US President confirmed plans to withdraw 9,500 US troops from bases?

    Ans:- Germany
  2. Prime Minister Narendra Modi has recently started the auction process of how many coal mines for commercial mining?

    Ans:- 41
  3. Which bank has launched a health policy covering COVID-19 epidemic?

    Ans:- Karnataka Bank
  4. Which country’s parliament has approved a new map claiming Indian territory in Pithoragarh district of Uttarakhand?

    Ans:- Nepal
  5. Which state government recently announced 10 percent reservation for students of government institutions passing NEET exam?

    Ans:- Tamil Nadu
  6. World Ethnic Day is celebrated on which day?

    Ans:- 19 June
  7. Which country’s GDP growth is projected to be negative for the first time in eight years by credit rating agency Fitch?

    Ans:- India
  8. Which city has launched the “Air-Venti” app to provide information about ICU beds and ventilators?

    Ans:- Mumbai
  9. Recently which bank has said to completely digitalize its loan process?

    Ans:- Bank of Baroda
  10. Autistic Pride Day is observed on which of the following days?

    Ans:- 18 June

No comments:

Post a Comment